MUOTOKUVAUS

Tarvitsetko laadukkaan muotokuvan itsestäsi tai läheisestäsi? Muotokuva voi liittyä johonkin tärkeään merkkipäivään, kuten hääpäivään tai valmistumiseen opinnoista. Tai muotokuva voi olla edustava kuva työhakemukseen tai sosiaaliseen mediaan.

Muotokuvaukseen on hyvä valmistautua etukäteen. Voimme keskustella toivestasi kuvauksen suhteen jo ennen kuvauksia. Voit esimerkiksi  etsiä kuvia, jotka tyyliltään miellyttävät sinua, ja voimme yhdessä luoda muotokuvaasi juuri sinua miellyttävän tunnelman. Toki ennen kuvauksia on syytä hieman kohentaa ulkonäköä esimerkiksi siistillä kampauksella, jotta muotokuvasi nousee arjen yläpuolelle ja jää kauniiksi muistoksi itsestäsi. Muotokuvaan on hyvä valita tyyliltään yksinkertainen ja klassinen vaatetus, joka kestää aikaa ja joka miellyttää sinua itseäsi.

Suunnitellaan sinulle yksilöllinen muotokuvaus! Muotokuvaus on myös hyvä lahjaidea läheisellesi. Käytössäni on sekä studiokalusto että miljöökuvauskalusto, joten muotokuvauksen voi toteuttaa melkein missä vain. Katso galleriastani esimerkkejä jo toteutuneista muotokuvista! Palveluihini kuuluvat muun muassa…

  • potretit / muotokuvat
  • hääkuvaus / kihlakuvaus
  • valmistujaiskuvaus / ylioppilaskuvaus
  • raskauskuvaus / masukuvaus / äitiyskuvaus
  • vauvakuvaus / lapsikuvaus
  • perhekuvaus / sisaruskuvaus
  • henkilöstökuvaus
  • mallikansiot
  • ym.

Ota rohkeasti yhteyttä!